Close
Pregled stranice je prikazan za region Crna Gora

Rokovnik - zaštitni znak Vašeg preduzeća

Postavite poslovanje na adekvatnu poziciju

Reklamni rokovnici definitivno su jedan od najboljih promotivnih “poklona” koje nekome možete da date. Oni predstavljaju nezaobilazan simbol radnog okruženja.


Jasan pokazatelj kvaliteta

Rokovnici su kategorija reklamnog materijala koja se pažljivo dopunjuje selektriranim modelima, uz korišćenje vrlo kvalitetnih načina štampe i izdržljivih materijala čime naši reklamni rokovnici dostojno reprezentuju Vašu kompaniju tokom korišćenja.

U susret poslovnim podvizima

Kada želite da zaista ostavite utisak na poslovne partnere ili buduće klijente siguro je da ćete se odlučiti za rokovnik. Kod nas ih možete posebno brendirati i ostaviti adekvatan utisak.

Ostavite prijatne utiske

Uglavnom se koriste kao reklamni materijal na konferencijama, seminarima i sličnim događajima, ali sigurno bi se i zaposleni u firmi ili organizaciji oduševili da dobiju reklamni rokovnik sa brendingom firme kojoj pripadaju.

Odgovrnost je najvažnija asocijacija

Odlikuju se praktičnošću i funkcionalnošću, te stoga predstavljaju odličan izbor za reklamni materijal koji je potrebno brendirati.

Neka Vaš brend bude umpaćen

Ovako vrijedan i lijep poklon, svakoga dana pred očima vaših poslovnih partnera , može značiti samo jedno – oni će cijele kalendarske godine imati vaše preduzeće na umu.

Želite da sve Vaše ideje ostvarite na jednom mijestu?