Close
Pregled stranice je prikazan za region Crna Gora

Koverta - kreativna ambalaža za Vašu pošiljku

Illustration

Koverta doprinosi prezentaciji Vašeg biznisa

Koverte predstavljaju grafički proizvod od papira čija je uloga da posluže kao ambalaža vašim pošiljkama.


Ticket request linking to asset

Važnost koverte u komunikaciji

Danas se znatno više nego ikada poklanja pažnja njihovom vizuelnom efektu i originalnosti, jer se na taj način Vašim klijentima predstavljate kao firma koja veoma vodi računa o svom korporativnom identitetu.

Koverta kao alat komunikacije

Koverte su podjednako bitne koliko i sadržaj u njima. One su jedan od ključnih alata za komunikaciju sa klijentima. Prefesionalno odštampane koverte će dati posebnu čar Vašoj korespodenciji sa klijentima.

Integrate with Jira
Deliver on SLAs (desktop and iPhone screenshot)

Brending koverte

Koverte bi trebalo da budu dizajnirane tako da se uklapaju sa vašim memorandumom. Kreativno dizajnirana koverta će motivisati potencijalne klijente da je otvore i pročitaju vaše prodajno pismo ili ponudu.

Mislite na Vaše partnere

Brižljivo dizajniranom kovertom svojim poslovnim partnerima ostavljate utisak kompanije koja planira svaki segment svog poslovanja i obraća pažnju na detalje.

Automation in Jira Service Desk
Deliver on SLAs (desktop and iPhone screenshot)

Koverte za sve Vaše potrebe

Po namijeni, koverte se dijele na one koje se koriste za formalna obavještenja ili pozive na društvena dešavanja poput vjenčanja, te na promotivne koverte dizajnirane u bojama kompanije koja ih šalje sa vidno istaknutim logotipom.

Želite da sve Vaše ideje ostvarite na jednom mijestu?