ISKUSTVO JE NAŠ NAJVAŽNIJI ADUT

Kompanija Nikić Digital posluje na Crnogorskom tržištu već 20 godina i prepoznata je kao uspješna, perspektivna i prije svega stabilna firma. Počeli smo baveći se fotografijom, ali sa razvojem novih tehnologija i osluškujući potrebe tržišta, prerasli smo u kompaniju koja nudi sve vrste štampe malih i velikih formata.

U našem asortimanu usluga nalazi se digitalna štampa malog i velikog formata, štampa PVC kartica, UV štampa, sito štampa, offset štampa, lasersko i CNC graviranje, mašinski vez, kao i uslužna topla plastifikacija formata B3. Osim toga, stojimo na raspolaganju i kada su grafički i web dizajn u pitanju.

Naši aduti su svakako veliko iskustvo i poslovna politika koja klijenta uvijek stavlja na prvo mjesto, te tako svi oni koji jednom koriste naše usluge uvijek nam se vraćaju. Uigran tim i profesionalan odnos prema poslu – preciznost, poštovanje rokova i konstantno unapređivanje usluga učinili su nas liderom u našoj oblasti i brendom kojem se vjeruje.

Praćenje svjetskih standarda i perfekcionizam doprinosi tome da su naši klijenti uvijek zadovoljni, što potvrđuje da idemo uzlaznom putanjom i daje nam dodatan motiv za dalje usavršavanje i istraživanje u oblasti štampe i vizuelnih komunikacija.

Jedni od naših najvećih klijenata su kompanije iz oblasti hotelijerstva. Posebno kada je riječ o novo nastalim hotelima kojima je potrebno kompletno brendiranje. U toj oblasti smo potpuno usavršili naše vještine i usluge, te tako pružamo kompletnu uslugu vizuelne komunikacije (putokazi, info table, brojevi soba, spratova, svijetleće reklame, a uz to program štampanog i reklamnog materijala). Ponosni smo što poslujemo sa najprestižnijim hotelima na našem tržištu i sigurni smo da će se ovaj trend nastaviti jer nas i njihovi visoki standardi inspirišu da budemo još bolji.

Uvijek možemo da garantujemo odličan finalni proizvod, jer se samo takmičimo sa nama samima, a naš cilj je da budemo najodgovorniji i najpouzdaniji. Upravo iz tih razloga konstantno obogaćujemo ponudu i posjedujemo veliki broj mašina, kako bismo izašli u susret svim potrebama našeg tržista brzo, efikasno i kvalitetno. Naš cilj je da i dalje nastavimo u istom maniru, postavljajući visoke standarde koji nam osim profesionalnog, donose i lično zadovoljstvo i puno lijepih i uspješnih saradnji.

Želite da sve Vaše ideje ostvarite na jednom mijestu?