Close
Pregled stranice je prikazan za region Crna Gora

Predstavi svojim klijentima ono najbolje što možeš da ponudiš

Zamisli ideju, kreiraj i štampaj na jednom mjestu

Flajer je, u suštini, list papira najčešće formata A6, mada postoji i u drugim veličinama. Obično je štampan dvostrano ili jednostrano, i služi za potrebe masovnog reklamiranja.


Uloga flajera u brendingu & marketingu

Flajer ili letak može sadržati različite informacije – reklamne podatke o firmi/brendu, o popustu koji nudi vaše preduzeće, obaveštenje o nekom događaju ili neki drugi propagandni sadržaj.

Kako dizajnirati dobar flajer

Flajer mora da zapadne za oko svojim dizajnom. Bilo da se radi o izboru fonta, boje, fotografije ili ilustracije. Dizajn flajera predstavlja poseban zadatak za svakog grafičkog dizajnera.

Tekst koji će Vas izdvojiti

Pokušajte da, u par riječi ili rečenica, objasnite po čemu se razlikujete od konkurencije i šta je to što samo Vi imate da ponudite.

Boje predstavljaju sve

Boje su od vitalnog značaja jer ljudi podsvjesno vezuju emocije sa vizuelnim prikazom. Kako je boja obično presudni faktor pri kupovini nekih proizvoda, tako će i izbor boje na flajeru uticati na to da li će on završiti u kanti za smeće ili ne.

Kvalitetne fotografije

Ukoliko koristite fotografije lošeg kvaliteta u dizajnu Vašeg flajera, teško da ćete ostvariti dobar prvi utisak. Naprotiv, to Vam može nanijeti više štete nego koristi. Zbog toga je bitno koristiti profesionalne fotografije uz kvalitetnu štampu.

Želite da sve Vaše ideje ostvarite na jednom mijestu?