Close
Pregled stranice je prikazan za region Crna Gora

Info table - sve informacije na jednom mjestu

Informišite javnost o Vašoj kompaniji

Info table se koriste na samim objektima u unutrašnjosti ili fasadi i izvan kruga firme na putevima kao vaša reklama ili putokaz do vašeg objekta.


Info table su prilagodljive

U ponudi imamo i izrađujemo više vrsta info tabli: od klirita, kombinacije klirita i graverske plastike, klirita i kater folije, klirita i štampane folije.

Metalne info table

Metalne table se rade od aluminijuma i mesinga. Info table izrađujemo od anodiziranog aluminijuma, Gravoglasa, mesinga, kao i u kombinaciji materijala – prema vašim zahtjevima, potrebama i mogućnostima.

Reklamne info table

Iznad ulaza u vaš objekat ili na nekom drugom vidljivom mjestu postavlja se reklamna tabla. Ono može biti izrađena kao svijetleće tijelo ili u vidu table koja je osvijetljena spoljnjim reflektorom.

Sve Vaše vizije su ostvarive

Bilo da želite jednostavan natpis ili kompleksnu gravuru, u mogućnosti smo da Vam ispunimo sve želje. Maksimalna površina na kojoj može da se gravira je približno 600x400mm.

Informišite posjetioce o dostupnim sadržajima

Pošto se table uglavnom postavljaju na putevima bez ulične rasvjete za brendiranje najčešće upotrebljavamo reflektujuću foliju koja je vidljiva i noću pod farovima automobila.

Želite da sve Vaše ideje ostvarite na jednom mijestu?