+382 67 091 107
HomeŠTAMPA VELIKOG FORMATAPROMO OPREMA

PROMO OPREMA

Nudimo vam široku paletu promotivne opreme kao što su Roll-up, A-stand, Backdrop, Promo pultovi…

Roll-Up je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja, koji omogućuje zaštitu štampe  od oštećenja prilikom transporta. Štampa se izvodi na ceradnom baner platnu ili propilenskom baner platnu. Uz Roll-Up dolazi i torba za praktično prenošenje.  Postavlja se jednostavno i brzo, postoji u nekoliko različitih dimenzija. Dimenzija grafike: 100×200 cm

  • A-stand je sklopivi aluminijski samostojeći pano, koji nosi ispise sa obje strane. Odličan prenosivi reklamni pano. Klik sistem postavke postera im omogućava lako menjanje postera, aluminijumski ram obezbeđuje čvrstu, ali laku konstrukciju.
  • Backdrop je samostojeći reklamni zid koji se koristi u promotivne svrhe, sklopiv i prenosiv (press konferencije, promocije, scenografija i sl). Odlikuje ga jednostavno i brzo postavljanje i vrlo lagana aluminijska konstrukcija, kutija na točkovima, za lak i siguran transport.  Štampa se pričvšćuje za metalnu konstrukciju pomocu magnetnih traka. Idealno je rešenje u situacijama dislociranih prezentacija i sajmova.
  • Promo pult je idelan ako želite da vršite promociju vaših proizvoda ili možda degustaciju pića ili hrane. Postavlja se za izuzetno kratko vreme. Aplikaciju možete štampati u gornjem i donjem delu pulta. Izrađen je od izuzetno otpornog i laganog plastičnog materijala. Sa unutrašnje strane pult ima policu za odlaganje promo materijala. Uz pult dolazi i praktična torba za lakše prenošenje.
NikicDigital© 2016, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
EnglishRussianSerbian